Careers

The Orfit team

As a continuously growing and international business we know that a company does not exists because of one single person, you need a whole team to keep improving and moving forward. We work hard, share laughs, go for better each day, produce hundreds of thermoplastics a week and have the best colleagues.

The Values we stand by

We are customer driven, we provide products and education that meet our customers needs and expectations.

We offer superior product quality and service on a daily basis.

We care about our people. The Orfit team is our key to success.

We think long term, act and invest accordingly

We strive for continuous improvement. Understand, learn, educate and innovate.

We value integrity, be honest and trustworthy

 

Working at Orfit?

We are often looking to hire new people for a number of different jobs. If you are interested in joining our team, be sure to have a look at our list of vacancies below. If you have not found the right job for you, you may always send us your spontaneous application as well to our HR Department at HR@orfit.com

Operator Machine Nabewerking

Wijnegem, Antwerp

Voor onze gloednieuwe machine in de afdeling nabewerking zijn wij op zoek naar een operator M/V
Je bent verantwoordelijk voor de bediening van je machine en de controle van de output. Het testen van de bewerkte output is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Volledige vacature

Operator Extrusie

Wijnegem, Antwerp

Je staat in voor de productie van ons basisproduct zijnde thermoplastische platen. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor immobilisatie van kankerpatiënten in de radiotherapie en in de orthopedische industrie.

In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de productie. Je beheert het productieproces van A tot Z en zorgt dat de geëxtrudeerde producten voldoen aan de kwaliteitsnormen.

Je stelt de machine in en doet de ombouw. Daarnaast bedien je ook de randapparatuur en stuur je de hulpoperator aan.

Volledige vacature

Sales en Marketing Assistant

Wijnegem, Antwerp

Je bereidt beurzen voor tot in de praktische puntjes. Je staat mee in voor de organisatie van bezoeken van externen aan Orfit. Ook personeelsevenementen verzorg je met veel flair. Samen met de inpakafdeling denk je na over verpakkingen en volg je het project op van offerte aanvraag tot bedrukking.

Daarnaast vang je ook heel wat administratieve taken op. Je stelt contracten op voor distributeurs, vraagt subsidies aan, organiseert zakenreizen van visumaanvraag tot hotelreservatie, leest meertalige documenten, helpt het Sales Team met het beheer van hun klantenrelaties via een CRM systeem en beantwoordt telefoons en e-mails bij afwezigheid van de Sales Managers.

Volledige vacature

Administratief Medewerker – Productontwikkeling

Wijnegem, Antwerp

Binnen de afdeling Productontwikkeling ben jij het administratieve middelpunt. De productontwikkelaars beheren hun projecten terwijl jij het aanspreekpunt bent voor alles dat daarbuiten valt. Ontdekt iemand een fout in een werkinstructie? Dan pas jij die aan. Een specificatie die ontbreekt of veranderd is? Jij zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon terechtkomt en verzamelt de nodige informatie. Iedereen weet jou te vinden voor administratieve vragen: interne afdelingen zoals Productie, Sales en Kwaliteit, en ook externe partners en verdelers.

Volledige vacature

Productiemedewerker

Wijnegem, Antwerp

Voor de bediening van onze laserlasmachines en pons- & nibbelmachines zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. U bedient één van deze twee hoogtechnologische CNC gestuurde machines in drieploegenstelsel.

Met deze machines vervaardigt u kunststofmaskers die gebruikt worden voor immobilisatie van kankerpatiënten in de radiotherapie.

Volledige vacature