Careers

Administratief Medewerker – Productontwikkeling

Wijnegem, Antwerp

Orfit Industries in Wijnegem ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiëntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Orfit is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 90 personen tewerkstelt. Het ruime productgamma vindt voor 99 % zijn weg naar professionele eindgebruikers in 104 landen. Voor de dienst R&D zijn we op zoek naar een sterke (m/v):

Functie:
Binnen de afdeling Productontwikkeling ben jij het administratieve middelpunt. De productontwikkelaars beheren hun projecten terwijl jij het aanspreekpunt bent voor alles dat daarbuiten valt. Ontdekt iemand een fout in een werkinstructie? Dan pas jij die aan. Een specificatie die ontbreekt of veranderd is? Jij zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon terechtkomt en verzamelt de nodige informatie. Iedereen weet jou te vinden voor administratieve vragen: interne afdelingen zoals Productie, Sales en Kwaliteit, en ook externe partners en verdelers.

Profiel:
Sterke communicatie en oog voor kwaliteit zijn de belangrijkste skills die je in deze functie nodig hebt. Je werkt grondig en geordend, waardoor geen enkel detail aan jouw aandacht ontsnapt. Jouw bachelor- of masterdiploma en eventueel al een eerste werkervaring zijn het bewijs van jouw sterktes. Je houdt je graag bezig met kwaliteit op een hoogstaand niveau en begrijpt hoe belangrijk precisie is bij de specificaties van de producten van Orfit. Een flinke dosis nieuwsgierigheid is jouw drijfveer om je daarin te verdiepen.

Aanbod:
In deze veelzijdige functie werk je rechtstreeks mee aan de belangrijke taak van Orfit: hulpmiddelen ontwikkelen om patiënten en medische professionals zoveel mogelijk comfort te bezorgen. Je hebt een cruciale rol in een gemotiveerd team en krijgt ruimte om je te ontwikkelen. De R&D-manager en je rechtstreekse collega’s staan daarbij altijd klaar om je te begeleiden.

Bij deze boeiende functie hoort natuurlijk een marktconform loon met bijhorende extralegale voorwaarden.

Heb jij de detailvisie en gedrevenheid om te schitteren in deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar KATZ NV, t.a.v. Stien Adriaensen (Handelslei 193, 2980 Zoersel) of mail naar Orfit@katz.be. Je kandidatuur wordt discreet behandeld. Je kan rekenen op een persoonlijk antwoord. De vacature wordt exclusief opgevolgd door Katz.

Productiemedewerker

Wijnegem, Belgium

Voor de bediening van laserlasmachines en pons- & nibbelmachines.

U bedient één van deze twee hoogtechnologische CNC gestuurde machines in drieploegenstelsel.

Met deze machines vervaardigt u kunststofmaskers die gebruikt worden voor immobilisatie van kankerpatiënten in de radiotherapie.

Vereisten:
• Uitstekende kennis van het Nederlands.
• Basis computervaardigheid (Word, Excel).
• Zin voor nauwkeurigheid en precisie.
• Zin voor orde en netheid.
• Gedrevenheid om perfecte kwaliteit te produceren.
• Opleiding: Computergestuurde werktuigmachines, of een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig.
• Het werken in een drieploegenregime schrikt je niet af.

Pluspunten:
• Ervaring met werken van kwaliteitsprocedures.
• Het kunnen besturen van een elektrische heftruck.

Wij bieden:
• Attractieve verloning
• Pensioenspaarplan
• Hospitalisatieverzekering
• Aangename en dynamische, moderne werkomgeving.
• U wordt bij ons volledig opgeleid om deze machines te bedienen.

Contacteer ons of stuur jouw CV met motivatie aan Elke Rakers (HR@orfit.com).